Praktisk info. om massage


Praktisk information før, under og efter din behandling hos by mej.


Her på siden har jeg samlet en masse praktisk information til dig. Det er blandt andet information om booking af tid, min adresse, transport, telefontid, og hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til din behandling her hos mig. Det er en god idé at læse det igennem, hvis du ikke har fået behandling hos mig før.


Før din behandling

Bestil tid online her på siden eller på tlf.: 29 85 87 00 - dog svarer jeg ikke, når jeg behandler.

Det er let at booke tid i mit bookingsystem, hvor du i ro og mag kan finde den tid, der passer ind i din kalender.


Kontakt mig.

Du kan sende mig en sms på tlf.: 29 85 87 00 når som helst. Jeg svarer dig så hurtigt jeg kan, dog kan der forventes lidt svartid, da jeg ikke ser sms'er eller tager telefonen under behandlinger.


Betaling:

Betaling foregår ved behandling enten kontant eller med MobilePay på nummer: 190552. Jeg har desværre ikke byttepenge liggende.


Afbudspolitik

Meld senest afbud 24 timer før din tid - ombook eller slet din reservation i bookingsystemet.

Ved udeblivelse og afbud senere end 24 timer opkræves fuld betaling.


Privatlivspolitik

I henhold til persondatalovgivningen giver jeg hermed samtykke til, at Massage By mej må opbevarer mine kontakt oplysninger. Jeg hermed informeret om, at Massage By mej IKKE opbevarer helbredsoplysninger – i forbindelse med ydelser.

Jeg er gjort opmærksom på, at formålet med behandlingen af mine oplysninger primært er kontaktoplysninger som muliggører bestilling af ydelser og markedsføring i forbindelse hermed.

Jeg er informeret om, at hvis jeg ikke længere ønsker, at Massage By mej benytter mit samtykke som grundlag for at behandle ovenstående oplysninger, kan jeg tilbagekalde mit samtykke. Tilbagekaldelsen sker alene med virkning for fremtiden, og får ikke virkning for de oplysninger, som tidligere er behandlet baseret på mit samtykke.


Adresse

Behandlingen foregår hos mig på Maglehøjgårdsvej 6A, 2640 Hedehusene. Der står Massage by mej på døren. 


Parkering

Der er gratis parkering 50 meter fra klinikken.


Bus

Linie 224 kører lige til døren. Stå af ved I/S Hedeland ved den store Mølle og gå ca. 100 meter.


Dette bør du vide inden behandlingen

Vær forberedt på at der er tale om reel behandling hvis du vælger fysiurgisk- eller sportsmassage. Dette er ikke kun velvære, selvom det selvfølgelig er en helt naturlig del af det.

Fysiurgisk massage eller sportsmassage er en dybdegående massage der påvirker muskler, bindevæv, hud og underhud. Massagen forebygger og afhjælper muskelinfiltrationer og fjerner væskeansamlinger. Der er altså knald på, når du får massage hos mig. Massagen øger blodcirkulationen, så der tilføres ilt til din krop. Derudover er massagen også med til at nedsætte dit stressniveau (og her kommer det med velvære ind i billedet).


Drik masser af vand også meget gerne, før massagen. Du må gerne starte med at indtage mere væske allerede dagen før.

Din krop har brug for væske, da den udskiller en del affaldsstoffer ved massagen.

Ved fysiurgiskmassage eller sportsmassage kan der dagene efter forekomme ømhed og hos få forekommer der blålige mærker.


Få det optimale ud af din behandling

Ingen smykker eller mobiltelefon. Du må meget gerne aftage smykker og slukke din telefon inden behandling. Det handler om dig nu.


Du bedes medbringe lagen og håndklæder.


Under behandling beholder du dit undertøj på for blufærdighedens skyld. Vær dog opmærksom på at olien kan smitte lidt af, så du må gerne vælge et mørkt sæt undertøj.


Der anvendes allergivenlig massagecreme. Jeg møder rigtig mange allergikere – derfor anvender jeg en massagecreme, som er nøddefri og allergivenlig.


Hvis du har helbredsmæssige udfordringer og/eller har skader, er det vigtigt, at dette oplyses inden behandlingen påbegyndes.


Kontakt din læge inden behandling hos mig, hvis du har nogle af nedenstående sygdomme - af hensynet til dig.

Der er forholdsregler ved fx:

  • Indtagelse af insulin (der skal gå mindst 2 timer efter indtagelse)
  • Høj feber
  • Åbne sår
  • Leddegigt
  • Hjertesygdomme
  • Kredsløbssygdomme
  • Kræft
  • Akutte skader


Efter din behandling

Drik masser af vand.Det er vigtigt at, at du indtager en masse væske efter behandlingen, da din krop udskiller en del affaldsstoffer ved massagen.

Slap af. Det er en aktiv behandling, så du kan opleve at være træt efterfølgende. Jeg sætter nogle ting i gang i din krop, så det er helt normalt bare at have lyst til at gå hjem og slappe af. Hvis du har tid til det, så und dig selv og din krop en god lur.

unsplash