Om

Akupressur

Akupressur eller akutryk er en variant af akupunktur, hvor man med trykmassage af akupunkterne kan opnå de samme smertelindrende resultater som ved akupunkur.

Akupressur virker ligesom akupunktur, bare uden nåle. Akupressur er en behandlingsform, som har sit udspring i traditionel kinesisk medicin, hvor der er fokus på at få løst op for blokering af meridianerne. Ved at får løst op for blokeringerne af meridianerne, kan der opnås en øget gennemstrømning af energi i hele kroppen.


I stedet for at bruge nåle, benytter akupressur sig af fingrene. Ved akupressur holder man på dissse akupunktur/akupressurpunkter.  Grunden til at dette virker, er fordi vores hænder og vores blod er elektromagnetisk og magnetiske poler søger hinanden. Derved trækkes blod og energi til punktet, der således afbalanceres.

Man kan påvirke praktisk taget alle lidelser i kroppen: Hovedpine, svimmelhed, spændinger, ondt i ryggen osv.


Akupressur er også kendt for at kunne påvirke og dermed behandle de følelsesmæssige og mentale tilstande der giver sig et fysisk udslag. 


Ved at trykke/holde med fingrene på forskellige kombinationer af akupunkturpunkter kan behandleren  påvirke dele af kroppen, dens funktion, dens emotionelle og mentale udtryk.


Jeg anbefaler altid, at du husker at drikke lidt vand før og efter behandlingen, da det vil medvirke positivt til behandlingen.unsplash